05 jun 2015 10:52

05 jun 2015 10:52

22-åring häktad i sin frånvaro

TING

I torsdags beslutade Skaraborgs tingsrätt att häkta en 22-årig kvinna i sin frånvaro. Kvinnan har turnerat runt i landet och misstänks för en serie grova stölder och bedrägerier med hjälp av stulna kontokort som inträffade 2011.

Brotten ska ha utförts på en rad orter: Skövde, Borås, Västerås, Linköping, Norrköping, Trollhättan, Köping, Kristinehamn, Lidköping, Mariestad och Skara.

I torsdags beslutade Skaraborgs tingsrätt att häkta en 22-årig kvinna i sin frånvaro. Kvinnan har turnerat runt i landet och misstänks för en serie grova stölder och bedrägerier med hjälp av stulna kontokort som inträffade 2011.

Brotten ska ha utförts på en rad orter: Skövde, Borås, Västerås, Linköping, Norrköping, Trollhättan, Köping, Kristinehamn, Lidköping, Mariestad och Skara.