05 jun 2015 13:34

05 jun 2015 14:45

Foto: Anna Warner

Skövde Praktiska

Släktingar och vänner väntade på skolgården med plakat, presenter och blommor. Och så plötsligt var det dags.

Till tonerna av hög musik rusade studenterna ut i friheten. De möttes av konfettiregn och ett hav av familjemedlemmar, släktingar och vänner. Alla var laddade med studentskyltar och presenter i blågula band som studenterna fick runt halsen, innan det var dags för stort kramkalas och mycket fotograferande.

 

Till tonerna av hög musik rusade studenterna ut i friheten. De möttes av konfettiregn och ett hav av familjemedlemmar, släktingar och vänner. Alla var laddade med studentskyltar och presenter i blågula band som studenterna fick runt halsen, innan det var dags för stort kramkalas och mycket fotograferande.