06 jun 2015 09:59

06 jun 2015 09:59

Fortsatt häktade i droghärva

NYHETER

Tingsrätten har till åklagaren i narkotikahärvan i Skövde ställt frågan om utredningen bedrivs med den skyndsamhet man kan förvänta sig. De fem misstänkta har varit häktade sedan i januari och åtal dröjer. De har tidigare gått med på fortsatt häktning utan att omhäktningsförhandling hålls. Men nu blir det omhäktningsförhandlingar för alla fem. Tre hölls i fredags, där minst två är fortsatt häktade, övriga hålls måndag och tisdag.

Tingsrätten har till åklagaren i narkotikahärvan i Skövde ställt frågan om utredningen bedrivs med den skyndsamhet man kan förvänta sig. De fem misstänkta har varit häktade sedan i januari och åtal dröjer. De har tidigare gått med på fortsatt häktning utan att omhäktningsförhandling hålls. Men nu blir det omhäktningsförhandlingar för alla fem. Tre hölls i fredags, där minst två är fortsatt häktade, övriga hålls måndag och tisdag.