09 jun 2015 20:23

09 jun 2015 20:23

Götene avråder elever från fest

Elever på högstadiet i Götene kommun avråds att hålla fester i närheten av Blomberg på grund av sökningarna efter den försvunna Skövdeflickan.

I kväll arrangeras en supé för eleverna vid Fornängsskolan och Västerbyskolan som slutar årskurs nio mellan klockan 18-22. På inrådan från polisen har Götene kommun nu gått ut med en vädjan på sin hemsida till elever och föräldrar att inte anordna några privata fester i samband med detta på grund av de sökinsatser som pågår i området kring Blomberg och Blombergs badplats.

Kommunen har fått kännedom om att många elever planerar att gå på en fest när skolans supé är avslutad:

"Vi vill efter dialog mellan skolorna, polisen och kommunledningen avråda er från att delta i denna fest samt uppmana föräldrar att inte låta sina ungdomar åka dit. Media har de senaste dagarna rapporterat kring ett försvinnande från just Blomberg och polisens spaningsarbete i området kommer att pågå under kvällen", skriver Götene kommun på sin hemsida.

 

I kväll arrangeras en supé för eleverna vid Fornängsskolan och Västerbyskolan som slutar årskurs nio mellan klockan 18-22. På inrådan från polisen har Götene kommun nu gått ut med en vädjan på sin hemsida till elever och föräldrar att inte anordna några privata fester i samband med detta på grund av de sökinsatser som pågår i området kring Blomberg och Blombergs badplats.

Kommunen har fått kännedom om att många elever planerar att gå på en fest när skolans supé är avslutad:

"Vi vill efter dialog mellan skolorna, polisen och kommunledningen avråda er från att delta i denna fest samt uppmana föräldrar att inte låta sina ungdomar åka dit. Media har de senaste dagarna rapporterat kring ett försvinnande från just Blomberg och polisens spaningsarbete i området kommer att pågå under kvällen", skriver Götene kommun på sin hemsida.