12 jun 2015 15:05

12 jun 2015 15:05

Eriksdalskolan

Nellie Källström Liljegren och Simon Lind från årskurs 9 ledde med bravur Eriksdalskolans högklassiska avslutning i pingstkyrkan. En humoristisk inledning och dans till Beyoncés Single ladies satte tonen i ett program med mycket modern musik blandat med avslutningsklassiker. Samspelta ”Bandet” bjöd på flera rockklassiker i sitt framträdande och Tuliya Samweli och Selma Broo stod för dans. Röda mattan var utrullad, särskilt för de många stipendiater som bjöds upp på scenen av rektor Petra Björk.

Nellie Källström Liljegren och Simon Lind från årskurs 9 ledde med bravur Eriksdalskolans högklassiska avslutning i pingstkyrkan. En humoristisk inledning och dans till Beyoncés Single ladies satte tonen i ett program med mycket modern musik blandat med avslutningsklassiker. Samspelta ”Bandet” bjöd på flera rockklassiker i sitt framträdande och Tuliya Samweli och Selma Broo stod för dans. Röda mattan var utrullad, särskilt för de många stipendiater som bjöds upp på scenen av rektor Petra Björk.