12 jun 2015 13:31

12 jun 2015 13:33

Käpplundaskolan

Hockeytemplet Billingehov bjöd på vackra sommarsånger i stället för tuffa tacklingar när Käpplundaskolan flyttade in för sin skolavslutning. 520 elever har gått på skolan det här läsåret och de flesta var med på avslutningen som inleddes med inmarsch och avslutades med nedräkning och utspring. Publik fick lyssna till soloframträdande, körsång och allsång, men också ett nummer från lärarkåren och tal från rektor.

Hockeytemplet Billingehov bjöd på vackra sommarsånger i stället för tuffa tacklingar när Käpplundaskolan flyttade in för sin skolavslutning. 520 elever har gått på skolan det här läsåret och de flesta var med på avslutningen som inleddes med inmarsch och avslutades med nedräkning och utspring. Publik fick lyssna till soloframträdande, körsång och allsång, men också ett nummer från lärarkåren och tal från rektor.