12 jun 2015 13:26

12 jun 2015 13:26

Timmersdala skola

Bergs kyrka var fullsatt när Timmersdala skola höll sin skolavslutning där på fredagsmorgonen. Först sjöng alla Den blomstertid nu kommer tillsammans och psalmen avslutades med att Rebecka K, Rebecka F, Alma B, Aaron och Moa spelade tvärflöjt och klarinett. Därefter pratade komminister Stig Östlund om vikten av att dela med sig till andra, och till publikens stora förtjusning illustrerade han det med att dela med sig av en godispåse. Därefter följde mer sång, musik samt sommartal.

Bergs kyrka var fullsatt när Timmersdala skola höll sin skolavslutning där på fredagsmorgonen. Först sjöng alla Den blomstertid nu kommer tillsammans och psalmen avslutades med att Rebecka K, Rebecka F, Alma B, Aaron och Moa spelade tvärflöjt och klarinett. Därefter pratade komminister Stig Östlund om vikten av att dela med sig till andra, och till publikens stora förtjusning illustrerade han det med att dela med sig av en godispåse. Därefter följde mer sång, musik samt sommartal.