14 jun 2015 16:18

15 jun 2015 11:52

Många tänder ljus för Lisa Holm

Många tända ljus, mycket blommor och hälsningar till Lisa Holm har lagts vid Livets brunn i Skövde under helgen. Niklas Karlström var där under söndagseftermiddagen och han saknar ord för det som hänt.

– Jag tänder ett ljus för Lisa, hennes familj och närmaste, berättar Niklas Karlström som även lagt blommor där.

S:ta Helena kyrka håller öppet under söndagseftermiddagen för dem som vill tända ljus, skriva i en minnesbok, sitta ner i stillhet eller prata med någon från kyrkans personal. Madelene Larsson och Madeleine Björnell från Skövde kommuns krisgrupp finns också där under eftermiddagen och går mellan Livets brunn och kyrkan.

– Det här väcker många frågor. Många undrar varför, varför blir det så här. Det är en idyll och det är obehagligt att det händer i en idyll. Man känner ett behov av att visa sitt deltagande för Lisa och hennes familj, säger Madeleine Björnell.

– Ja, många känner sig berörda, säger Madelene Larsson.

Även i dag flaggas det på halv stång i Skövde till minne av Lisa. En minnesstund hölls på söndagskvällen.

– Jag tänder ett ljus för Lisa, hennes familj och närmaste, berättar Niklas Karlström som även lagt blommor där.

S:ta Helena kyrka håller öppet under söndagseftermiddagen för dem som vill tända ljus, skriva i en minnesbok, sitta ner i stillhet eller prata med någon från kyrkans personal. Madelene Larsson och Madeleine Björnell från Skövde kommuns krisgrupp finns också där under eftermiddagen och går mellan Livets brunn och kyrkan.

– Det här väcker många frågor. Många undrar varför, varför blir det så här. Det är en idyll och det är obehagligt att det händer i en idyll. Man känner ett behov av att visa sitt deltagande för Lisa och hennes familj, säger Madeleine Björnell.

– Ja, många känner sig berörda, säger Madelene Larsson.

Även i dag flaggas det på halv stång i Skövde till minne av Lisa. En minnesstund hölls på söndagskvällen.