17 jun 2015 17:08

17 jun 2015 17:09

Ström till Next Skövde

SKÖVDE: Katarina Ström blir ny affärsområdeschef

I mitten av augusti kommer Katarina Ström tillträda som ny affärsområdeschef för möten hos Next Skövde.

Katarina Ström arbetar i dag som Senior Project Manager på en eventbyrå i Stockholm. Där består hennes arbetsuppgifter av att sälja in, och ansvara för kundernas event och möten, för början till slut.

Nyligen flyttade hon till Hjo tillsammans med sin familj, och hon kommer att tillträda som affärsområdeschef hos Next Skövde i mitten av augusti.

– Det känns riktigt bra och jag är övertygad om att Katarina kommer att kunna bidra till vår verksamhet och Skövdes utveckling på ett utmärkt sätt, uttrycker sig Next Skövdes VD Mats Olsson i ett pressmeddelande.

”Otroligt spännande”

– Skövde har en god potential att växa som mötesstad, vi har ett gynnsamt geografiskt läge och bra hotellanläggningar, menar Olsson.

Katarina som tillträder som affärsområdeschef i mitten av augusti ser fram emot uppdraget enligt hennes kommentar i pressmeddelandet:

– Det är otroligt spännande, jag ser fram emot att lära känna staden och dess invånare. Det handlar om att träffa och knyta kontakter, skaffa mig en egen bild och känsla för vilken förväntan som finns på uppdraget.

Utöver sitt arbete på eventbyrån i Stockholm har Katarina ytterligare erfarenheter från branschen, då hon arbetat hos SNS, Studieförbundet Näringsliv och Samhälle, där hon ansvarade för deras årliga möten och konferenser.

Katarina Ström arbetar i dag som Senior Project Manager på en eventbyrå i Stockholm. Där består hennes arbetsuppgifter av att sälja in, och ansvara för kundernas event och möten, för början till slut.

Nyligen flyttade hon till Hjo tillsammans med sin familj, och hon kommer att tillträda som affärsområdeschef hos Next Skövde i mitten av augusti.

– Det känns riktigt bra och jag är övertygad om att Katarina kommer att kunna bidra till vår verksamhet och Skövdes utveckling på ett utmärkt sätt, uttrycker sig Next Skövdes VD Mats Olsson i ett pressmeddelande.

”Otroligt spännande”

– Skövde har en god potential att växa som mötesstad, vi har ett gynnsamt geografiskt läge och bra hotellanläggningar, menar Olsson.

Katarina som tillträder som affärsområdeschef i mitten av augusti ser fram emot uppdraget enligt hennes kommentar i pressmeddelandet:

– Det är otroligt spännande, jag ser fram emot att lära känna staden och dess invånare. Det handlar om att träffa och knyta kontakter, skaffa mig en egen bild och känsla för vilken förväntan som finns på uppdraget.

Utöver sitt arbete på eventbyrån i Stockholm har Katarina ytterligare erfarenheter från branschen, då hon arbetat hos SNS, Studieförbundet Näringsliv och Samhälle, där hon ansvarade för deras årliga möten och konferenser.