21 jun 2015 14:37

21 jun 2015 18:48

Husbil i krock vid Loringa

En personbil och en husbil var inblandade i en trafikolycka vid Loringa på riksväg 26 klockan 14.15. Båda fordonen färdades i norrgående riktning när en av bilarna körde in i den andra. En person har förts till sjukhus rapporterar räddningstjänsten.

Trafiken var under en period begränsad i södergående riktning och polisen har dirigerat på platsen under bärgningsarbetet. Efter 15.30 rapporteras dock trafiken flyta igen.

En personbil och en husbil var inblandade i en trafikolycka vid Loringa på riksväg 26 klockan 14.15. Båda fordonen färdades i norrgående riktning när en av bilarna körde in i den andra. En person har förts till sjukhus rapporterar räddningstjänsten.

Trafiken var under en period begränsad i södergående riktning och polisen har dirigerat på platsen under bärgningsarbetet. Efter 15.30 rapporteras dock trafiken flyta igen.