23 jun 2015 12:46

23 jun 2015 12:46

Äldre man misshandlad

Blev slagen i ansiktet

En man i 70-årsåldern fick ta emot flera slag i ansiktet när han befann sig i Helénsparken på måndagen. Polisen vet ännu inte vem som utdelade slagen.

Det var ett flertal personer som befann sig vid scenen i Helénsparken på måndagen. Två av dem blev osams om något och den äldre mannen fick då ta emot flera slag i ansiktet. Han sökte hjälp på servicehuset Bagaren i närheten. Personal där larmade också polisen.

– Vi har fått ett signalement på den som misstänks ligga bakom misshandeln, men vet inte så mycket mer i nuläget. Kanske är det någon ur allmänheten som har sett eller hört något som kan hjälpa oss. I så fall vore det bra om de kontaktar Skövdepolisen, säger Tony Johansson, utredningsbefäl.

Det var ett flertal personer som befann sig vid scenen i Helénsparken på måndagen. Två av dem blev osams om något och den äldre mannen fick då ta emot flera slag i ansiktet. Han sökte hjälp på servicehuset Bagaren i närheten. Personal där larmade också polisen.

– Vi har fått ett signalement på den som misstänks ligga bakom misshandeln, men vet inte så mycket mer i nuläget. Kanske är det någon ur allmänheten som har sett eller hört något som kan hjälpa oss. I så fall vore det bra om de kontaktar Skövdepolisen, säger Tony Johansson, utredningsbefäl.