29 jun 2015 10:06

29 jun 2015 10:06

Man stal på Stadium

Tog varor för 2000 kronor

En man som misstänktes ha stulit varor på Stadium i Commerce stoppades av butikspersonal på söndagen. Han hade plockat på sig varor för 2 000 kronor.

Det var på söndagseftermiddagen som personal i Stadiumbutiken uppmärksammade en man och en kvinna som man misstänkte plockade på sig varor. När paret lämnade butiken utan att betala för sig följde personalen efter och kunde också fånga upp mannen. Kvinnan försvann från platsen.

Polisen larmades och de kom och tog hand om mannen. De visade sig att han hade tagit varor för sammanlagt 2 000 kronor. Mannen togs med till polisstationen för förhör och försattes på fri fot därefter.

Det var på söndagseftermiddagen som personal i Stadiumbutiken uppmärksammade en man och en kvinna som man misstänkte plockade på sig varor. När paret lämnade butiken utan att betala för sig följde personalen efter och kunde också fånga upp mannen. Kvinnan försvann från platsen.

Polisen larmades och de kom och tog hand om mannen. De visade sig att han hade tagit varor för sammanlagt 2 000 kronor. Mannen togs med till polisstationen för förhör och försattes på fri fot därefter.