29 jun 2015 15:43

29 jun 2015 15:43

Mc-åkare hedrade avliden medlem

120 motorcyklister körde i kortegen genom centrum på måndagen – de skulle på begravningen av en klubbmedlem i Skövde.

Många centrumbesökare stannade till utmed gatorna vid lunchtid på måndagen. Det dundrade när de 120 motorcyklisterna, från en rad olika klubbar i Sverige, kom till Skövde för att hedra en avliden klubbmedlem från Skövde. Begravningen hölls på måndagen i S:ta Helena kyrka i centrala staden.

Det hela var välorganiserat och både polis och kommunanställda fanns på plats.

Mc-åkarna kom körande på Stationsgatan, de svängde sedan vänster in på Hertig Johans gata och upp mot Hertig Johans torg. De körde in på torget och parkerade för att sedan gå den korta biten till kyrkan.

Många centrumbesökare stannade till utmed gatorna vid lunchtid på måndagen. Det dundrade när de 120 motorcyklisterna, från en rad olika klubbar i Sverige, kom till Skövde för att hedra en avliden klubbmedlem från Skövde. Begravningen hölls på måndagen i S:ta Helena kyrka i centrala staden.

Det hela var välorganiserat och både polis och kommunanställda fanns på plats.

Mc-åkarna kom körande på Stationsgatan, de svängde sedan vänster in på Hertig Johans gata och upp mot Hertig Johans torg. De körde in på torget och parkerade för att sedan gå den korta biten till kyrkan.