06 jul 2015 20:30

06 jul 2015 20:38

Stal bilen i stället för att köpa

SKÖVDE

En kvinna hade lagt ut sin bil till försäljning. I fredags stämde hon träff med en man i Skövde som var intresserad av att köpa. I varsin bil körde tog de båda en åktur för att mannen skulle få provköra den nya bilen. Eftersom kvinnan hade ett ärende till tingsrätten stannade de till utanför och kvinnan gick, medan mannen skulle vänta utanför. När kvinnan kom ut igen var både mannen och bilen borta. Polisen har namnet på en misstänkt gärningsman.

En kvinna hade lagt ut sin bil till försäljning. I fredags stämde hon träff med en man i Skövde som var intresserad av att köpa. I varsin bil körde tog de båda en åktur för att mannen skulle få provköra den nya bilen. Eftersom kvinnan hade ett ärende till tingsrätten stannade de till utanför och kvinnan gick, medan mannen skulle vänta utanför. När kvinnan kom ut igen var både mannen och bilen borta. Polisen har namnet på en misstänkt gärningsman.