08 jul 2015 07:42

08 jul 2015 10:15

Två personbilar sönderslagna

UPPDATERAD: Två bilar utsattes för omfattande skadegörelse på Barkvägen i Södra Ryd vid 23-tiden på tisdagen. Rutorna på bilarna är krossade och plåtskadorna omfattande.

Det är samma ägare till båda bilarna och polisen utreder händelsen som skadegörelse. Ett vittne har sett ungdomar kasta sten mot bilarna, men polisen är intresserade av att komma i kontakt med fler vittnen som kan ha sett något.

Den som har tips till polisen kan lämna det på telefon 11414.

Det är samma ägare till båda bilarna och polisen utreder händelsen som skadegörelse. Ett vittne har sett ungdomar kasta sten mot bilarna, men polisen är intresserade av att komma i kontakt med fler vittnen som kan ha sett något.

Den som har tips till polisen kan lämna det på telefon 11414.