14 jul 2015 16:23

14 jul 2015 16:24

Bytte boende – stal med sig annans väska

En kvinna som tagit in på vandrarhem eller campingar i Skövde misstänks för stöld efter en händelse i förra veckan.

Hon ska då ha bott på Skövde vandrarhem, men sedan flyttat till campingen på Billingen.

En gäst som tagit över kvinnans tidigare rum på vandrarhemmet blev av med sin väska och polisanmälde den händelsen. Vid en husrannsakan i campingbyn hittade polisen den stulna väskan och nu finns misstankar mot kvinnan om stöld.

Hon ska då ha bott på Skövde vandrarhem, men sedan flyttat till campingen på Billingen.

En gäst som tagit över kvinnans tidigare rum på vandrarhemmet blev av med sin väska och polisanmälde den händelsen. Vid en husrannsakan i campingbyn hittade polisen den stulna väskan och nu finns misstankar mot kvinnan om stöld.