14 jul 2015 06:57

14 jul 2015 09:27

Man misshandlades vid Modeparkeringen

En Skövdebo född 1990 misshandlades så pass allvarligt att han slogs medvetslös natten till tisdag vid Modeparkeringen. Han fördes till sjukhus för vård. Polisen fick larmet klockan 02.38 och har kunnat höra mannen om misshandeln, men gärningsmännen är okända.

Misshandeln skedde i järnvägsundergången och en kompis till den misshandlade såg på håll hur 25-åringen hamnat i bråk med två gärningsmän. Han försökte undsätta, men i bråket slogs 25-åringen medvetslös.

Polisen är intresserat av att komma i kontakt med vittnen till misshandeln. Uppgifter kan lämnas på polisens telefonnummer 114 14.

En Skövdebo född 1990 misshandlades så pass allvarligt att han slogs medvetslös natten till tisdag vid Modeparkeringen. Han fördes till sjukhus för vård. Polisen fick larmet klockan 02.38 och har kunnat höra mannen om misshandeln, men gärningsmännen är okända.

Misshandeln skedde i järnvägsundergången och en kompis till den misshandlade såg på håll hur 25-åringen hamnat i bråk med två gärningsmän. Han försökte undsätta, men i bråket slogs 25-åringen medvetslös.

Polisen är intresserat av att komma i kontakt med vittnen till misshandeln. Uppgifter kan lämnas på polisens telefonnummer 114 14.