14 jul 2015 07:06

14 jul 2015 07:43

Störningar i tågtrafiken mellan Skövde och Falköping

Situationen har förbättrats något för den tågtrafik som passerar Skövde och Falköping. Ett av två spår går nu att trafikera i full hastighet skriver Trafikverket i ett pressmeddelande.

Tågen måste bara köra med lägre hastighet än vanligt på det ena spåret mellan Falköping och Stenstorp på grund av ett elfel. Reparatörer är på plats och arbetar med felet som beräknas lagas helt under förmiddagen.

Tåg mellan Göteborg och bland annat Skövde, Töreboda och Stockholm samt tåg mellan Skövde och bland annat Falköping, Jönköping och Nässjö påverkas med mindre förseningar och inställda tåg. Trafikverket hänvisar till respektive trafikbolag för information om ersättningstrafik.

Situationen har förbättrats något för den tågtrafik som passerar Skövde och Falköping. Ett av två spår går nu att trafikera i full hastighet skriver Trafikverket i ett pressmeddelande.

Tågen måste bara köra med lägre hastighet än vanligt på det ena spåret mellan Falköping och Stenstorp på grund av ett elfel. Reparatörer är på plats och arbetar med felet som beräknas lagas helt under förmiddagen.

Tåg mellan Göteborg och bland annat Skövde, Töreboda och Stockholm samt tåg mellan Skövde och bland annat Falköping, Jönköping och Nässjö påverkas med mindre förseningar och inställda tåg. Trafikverket hänvisar till respektive trafikbolag för information om ersättningstrafik.