15 jul 2015 14:06

15 jul 2015 14:06

Anmälde firma för otillräcklig städning

SKÖVDE

En man från Skövde har anmält ett flyttstädningsföretag till Allmänna reklamationsnämnden, ARN. Enlig mannen anlitade han firman för att städa hans hus som skulle säljas. Firman har utfört sitt jobb, men inte städat allt de skulle städa. ”De har städat lite men skitigt i det jobbiga”, skriver mannen i anmälan. Han har försökt kontakta firman men inte fått något svar. Anmälarens krav är att få sina pengar för tjänsten tillbaka.

En man från Skövde har anmält ett flyttstädningsföretag till Allmänna reklamationsnämnden, ARN. Enlig mannen anlitade han firman för att städa hans hus som skulle säljas. Firman har utfört sitt jobb, men inte städat allt de skulle städa. ”De har städat lite men skitigt i det jobbiga”, skriver mannen i anmälan. Han har försökt kontakta firman men inte fått något svar. Anmälarens krav är att få sina pengar för tjänsten tillbaka.

  • Anna Leijon