15 jul 2015 21:49

15 jul 2015 21:49

Hög stämning på sommarkonsert

Stämningen var hög när de tre välkända artister bjöd på sommarkonsert vid Knistad herrgård.

– Äntligen har jag lyckats få hit de här, något äldre, herrarna, sa Patrik Iskasson.

Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson reser under sommaren runt i Sverige och håller konsert på typiska sommarplatser. Under onsdagskvällen hade turen kommit till Skövde och Knistad herrgård.

Kärt återseende

– Äntligen får jag komma tillbaka hit och äntligen har jag lyckats få hit de här, något äldre, herrarna, sa Patrik Isaksson och berättade att han besökt Knistad många gånger som soloartist.

– Jag har faktiskt också varit här förut och spelat i ett partytält på ett födelsedagskalas, sa Tommy Nilsson.

Njöt i solen

Scenen hade byggts upp nedanför herrgården och många hade tagit med sig picknick filtar och slagit sig ner i gräset och njöt av kvällssolen. Inför konserten var Knistad herrgårds VD, Dan Persson hoppfull.

– Det är roligt att få riktigt bra underhållning till Knistad herrgård. Vi hoppas på en riktigt lyckad konsert. Lyckas vi kommer vi satsa vidare med flera konserter i framtiden, skriver han i ett pressmeddelande.

Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson reser under sommaren runt i Sverige och håller konsert på typiska sommarplatser. Under onsdagskvällen hade turen kommit till Skövde och Knistad herrgård.

Kärt återseende

– Äntligen får jag komma tillbaka hit och äntligen har jag lyckats få hit de här, något äldre, herrarna, sa Patrik Isaksson och berättade att han besökt Knistad många gånger som soloartist.

– Jag har faktiskt också varit här förut och spelat i ett partytält på ett födelsedagskalas, sa Tommy Nilsson.

Njöt i solen

Scenen hade byggts upp nedanför herrgården och många hade tagit med sig picknick filtar och slagit sig ner i gräset och njöt av kvällssolen. Inför konserten var Knistad herrgårds VD, Dan Persson hoppfull.

– Det är roligt att få riktigt bra underhållning till Knistad herrgård. Vi hoppas på en riktigt lyckad konsert. Lyckas vi kommer vi satsa vidare med flera konserter i framtiden, skriver han i ett pressmeddelande.

  • Anna Leijon

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.