15 jul 2015 19:12

15 jul 2015 19:21

Lisa Holms kropp hittades inomhus

Lisa Holms kropp hittades i en byggnad vid gården Martorp i Blomberg. Det bekräftar nu polisen, enligt GT.

Gården Martorp ligger strax öster om caféet där Lisa Holm jobbade och varifrån hon försvann den 7 juni.

– Det är vid Martorp vi har gjort fyndet av Lisa, bekräftar kriminalkommissarie Lars Johansson, chef vid enheten för grova brott i Skövde, i en intervju med GT.

Lars Johansson berättar också att Lisa Holms kropp hittades inne i en av byggnaderna på gården och att flera av fastigheterna ägs av Blombergs säteri, där de båda bröderna, en som släppts ur häkte och en som fortfarande sitter häktad, har varit anställda.

Polisen har även fått en preliminär obduktionsrapport.

– Vi har fått en preliminär uppgift om dödsorsaken. Vi väntar fortfarande på det slutgiltiga obduktionsprotokollet, men hon har avlidit av något som någon annan har gjort mot henne. Exakt vilken dödsorsak det handlar om vill jag inte uppge, säger Lars Johansson till GT.

Gården Martorp ligger strax öster om caféet där Lisa Holm jobbade och varifrån hon försvann den 7 juni.

– Det är vid Martorp vi har gjort fyndet av Lisa, bekräftar kriminalkommissarie Lars Johansson, chef vid enheten för grova brott i Skövde, i en intervju med GT.

Lars Johansson berättar också att Lisa Holms kropp hittades inne i en av byggnaderna på gården och att flera av fastigheterna ägs av Blombergs säteri, där de båda bröderna, en som släppts ur häkte och en som fortfarande sitter häktad, har varit anställda.

Polisen har även fått en preliminär obduktionsrapport.

– Vi har fått en preliminär uppgift om dödsorsaken. Vi väntar fortfarande på det slutgiltiga obduktionsprotokollet, men hon har avlidit av något som någon annan har gjort mot henne. Exakt vilken dödsorsak det handlar om vill jag inte uppge, säger Lars Johansson till GT.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.