22 jul 2015 22:22

22 jul 2015 22:41

Anmälde butikspersonal för misshandel

FALKÖPING

Vid 15.30 tiden på onsdagseftermiddagen ska en man och en kvinna ha tillgripit flertalet skor inne på Inter Sport i Falköping, för att sedan ha lämnat butiken. Personalen ska då ha uppfattat händelsen och sedan börjat följa efter ut på gatan.

När personalen hann ifatt ska kontakt ha inträffat då man bland annat ska ha hållit fast kvinnan i ett försök till att invänta polis. Det ledde till att en anmälan om misshandel gjordes mot personalen när polisen väl kommit till platsen. Personalen lämnade i sin tur in en anmälan om stöld från butiken.

Vid 15.30 tiden på onsdagseftermiddagen ska en man och en kvinna ha tillgripit flertalet skor inne på Inter Sport i Falköping, för att sedan ha lämnat butiken. Personalen ska då ha uppfattat händelsen och sedan börjat följa efter ut på gatan.

När personalen hann ifatt ska kontakt ha inträffat då man bland annat ska ha hållit fast kvinnan i ett försök till att invänta polis. Det ledde till att en anmälan om misshandel gjordes mot personalen när polisen väl kommit till platsen. Personalen lämnade i sin tur in en anmälan om stöld från butiken.