27 jul 2015 10:23

27 jul 2015 10:24

Frihetsberövad vill ha ersättning

SKÖVDE

En 20-årig Skövdebo som suttit häktad misstänkt för försök till grovt rån har begärt ersättning från Justitiekanslern, JK. Mannen anhölls den 16 januari misstänkt för försök till grovt rån och häktades den 19 januari. Den 30 januari hävdes frihetsberövandet av åklagaren. I mars åtalades mannen för medhjälp till försök till grovt rån och ringa narkotikabrott. Han frikändes för rånet och dömdes för ringa narkotikabrott till dagsböter.

En 20-årig Skövdebo som suttit häktad misstänkt för försök till grovt rån har begärt ersättning från Justitiekanslern, JK. Mannen anhölls den 16 januari misstänkt för försök till grovt rån och häktades den 19 januari. Den 30 januari hävdes frihetsberövandet av åklagaren. I mars åtalades mannen för medhjälp till försök till grovt rån och ringa narkotikabrott. Han frikändes för rånet och dömdes för ringa narkotikabrott till dagsböter.