28 jul 2015 20:11

28 jul 2015 20:11

Färg och former

KONST: Ställer ut på Lassagården

In ny utställning hänger nu uppe på Lassagården. Konstnärerna heter denna gång Eva Lefvander, Ingrid Sjöström och Ingrid Ahlman.

De tre konstnärerna är vänner som arbetar i olika tekniker och har ett stort intresse för naturen som gemensam nämnare. Deras konst gestaltar ofta färg och form och dess inneboende liv och rörelse i ständig förändring.

Eva Lefvander bor i närheten av Varnhem och har ett stort fotointresse, i både dokumentär och konstnärlig form. Ingrid Sjöström bor i Ulvåker och ägnar sig åt sömnad, broderi och vävning. Ingrid Ahlman bor i närheten av Korsberga och för henne har teckning och måleri alltid varit en viktig del av livet.

De tre konstnärerna är vänner som arbetar i olika tekniker och har ett stort intresse för naturen som gemensam nämnare. Deras konst gestaltar ofta färg och form och dess inneboende liv och rörelse i ständig förändring.

Eva Lefvander bor i närheten av Varnhem och har ett stort fotointresse, i både dokumentär och konstnärlig form. Ingrid Sjöström bor i Ulvåker och ägnar sig åt sömnad, broderi och vävning. Ingrid Ahlman bor i närheten av Korsberga och för henne har teckning och måleri alltid varit en viktig del av livet.