28 jul 2015 10:30

28 jul 2015 10:40

Förhandlingar mot 35-åringen pågår

Omhäktningsförhandling mot den 35-årige man som sitter häktad misstänkt för mordet på Lisa Holm pågår just nu i Skaraborgs tingsrätt i Skövde. Mannen, hans försvarare Inger Rönnbäck och tolk är med via videolänk från häktet i Mariestad. Chefsåklagare Annette Olsson begär fyra veckors förlängd åtalstid, till den 25 augusti, att mannen ska vara fortsatt häktad och att det ska vara fortsatt yppandeförbud. 35-åringen förnekar brott och bestrider häktning. I det fall tingsrätten beslutar om häktning så ska åtalstiden inte vara en månad utan fjorton dagar. Efter att båda sidor sagt sitt fortsatte förhandlingen bakom stängda dörrar.

Omhäktningsförhandling mot den 35-årige man som sitter häktad misstänkt för mordet på Lisa Holm pågår just nu i Skaraborgs tingsrätt i Skövde. Mannen, hans försvarare Inger Rönnbäck och tolk är med via videolänk från häktet i Mariestad. Chefsåklagare Annette Olsson begär fyra veckors förlängd åtalstid, till den 25 augusti, att mannen ska vara fortsatt häktad och att det ska vara fortsatt yppandeförbud. 35-åringen förnekar brott och bestrider häktning. I det fall tingsrätten beslutar om häktning så ska åtalstiden inte vara en månad utan fjorton dagar. Efter att båda sidor sagt sitt fortsatte förhandlingen bakom stängda dörrar.