02 aug 2015 15:28

02 aug 2015 15:29

Slagen med flaska i huvudet

TIDAN

I samband med lördagens festligheter på Olstorp utanför Tidan misshandlades en man med en flaska i huvudet.

Den nedslagne mannen, som är i 30-årsåldern, fördes blödande med ambulans till Skas Skövde, men där konstaterades att mannen haft tur och endast ådragit sig några skärsår. Händelsen ägde rum vid 02-tiden natten mot söndagen.

Gärningsmannen är ännu okänd.

I samband med lördagens festligheter på Olstorp utanför Tidan misshandlades en man med en flaska i huvudet.

Den nedslagne mannen, som är i 30-årsåldern, fördes blödande med ambulans till Skas Skövde, men där konstaterades att mannen haft tur och endast ådragit sig några skärsår. Händelsen ägde rum vid 02-tiden natten mot söndagen.

Gärningsmannen är ännu okänd.