02 aug 2015 15:16

02 aug 2015 15:23

Sov och stal på vandrarhem

SKÖVDE

En man född 1988 greps vid lunchtid på söndagen på ett vandrarhem i Skövde misstänkt för grov stöld och egenmäktigt förfarande, sedan personal upptäckt att mannen tagit sig in i fastigheten och olovligen uppehållit sig på vandrarhemmet under minst en natt utan att betala för sig.

I samband med upptäckten konstaterades även att mannen tagit sig in i andra delar av fastigheten som är privat och tillgripit värdesaker.

Mannen, som är hemmahörande i Skövde, hölls kvar av personalen tills polis anlände till platsen.

En man född 1988 greps vid lunchtid på söndagen på ett vandrarhem i Skövde misstänkt för grov stöld och egenmäktigt förfarande, sedan personal upptäckt att mannen tagit sig in i fastigheten och olovligen uppehållit sig på vandrarhemmet under minst en natt utan att betala för sig.

I samband med upptäckten konstaterades även att mannen tagit sig in i andra delar av fastigheten som är privat och tillgripit värdesaker.

Mannen, som är hemmahörande i Skövde, hölls kvar av personalen tills polis anlände till platsen.