04 aug 2015 16:20

04 aug 2015 16:56

Person till sjukhus efter kollision vid P4

En person fördes till sjukhus efter en krock mellan två personbilar vid P4. Båda bilarna fick bärgas från platsen.

Vid 16.00 tiden ska två personbilar ha kolliderat i en korsning vid P4-området mellan regementet och segerstorp. Den ena föraren som satt fastklämd när räddningstjänsten kom till platsen ska ha förts till sjukhus med skador, men läget ska vara stabilt. Den andre föraren ska ha tagit sig ut ur på egen hand och behövde inte tas till sjukhus.

Olyckan ska ha skett i korsningen mellan Garnisionsvägen och Trängvägen, båda bilarna behövde bärgas från platsen.

Polis håller på att utreda händelsen.

 

Vid 16.00 tiden ska två personbilar ha kolliderat i en korsning vid P4-området mellan regementet och segerstorp. Den ena föraren som satt fastklämd när räddningstjänsten kom till platsen ska ha förts till sjukhus med skador, men läget ska vara stabilt. Den andre föraren ska ha tagit sig ut ur på egen hand och behövde inte tas till sjukhus.

Olyckan ska ha skett i korsningen mellan Garnisionsvägen och Trängvägen, båda bilarna behövde bärgas från platsen.

Polis håller på att utreda händelsen.