11 aug 2015 06:57

11 aug 2015 09:38

Badande par bestulna på kläder

SKÖVDE

En man och kvinna som tog ett svalkande bad i Boulognersjön under natten till tisdagen, blev bestulna på kläder, plånbok, telefon och andra tillhörigheter.

På håll ute i vattnet såg paret hur en ung man närmade sig strandkanten där de lämnat sina kläder. Innan paret hann reagera hade tjuven tillgripit alla tillhörigheter och lämnat platsen. Händelsen inträffade vid 03.40-tiden.

 

En man och kvinna som tog ett svalkande bad i Boulognersjön under natten till tisdagen, blev bestulna på kläder, plånbok, telefon och andra tillhörigheter.

På håll ute i vattnet såg paret hur en ung man närmade sig strandkanten där de lämnat sina kläder. Innan paret hann reagera hade tjuven tillgripit alla tillhörigheter och lämnat platsen. Händelsen inträffade vid 03.40-tiden.