13 aug 2015 06:00

13 aug 2015 06:00

Det blir lite av varje när Hugo Anderson ställer ut

Lassagårdens keramik

”Allt mellan himmel och splatterfilm” visas nu på Lassagårdens keramik. Ställer ut gör Hugo Anderson.

Hugo Anderson, 25, från Skövde ställer ut på Lassagårdens keramik.

– Det är en utställning med lite av varje. Foton jag samlat på mig från olika platser i världen och en del är från Sverige. Jag visar filmer, en del är tolv år gamla och de nyaste är från i år, berättar han för SLA.

Bland annat visar han The Suitcase som är en experimentell konstfilm som vann pris på Frame filmfestival i Göteborg. Han visar också en del gamla filmer med karaktären Johnny Rock. Hans tanke är att göra en långfilm om honom med hjälp av gräsrotsfinansiering. Trailern ska vara klar till årsskiftet. Vid sidan av egna projekt har han Hugo produktion som gör reklamfilm och foto. Utställningen visas till den 26 augusti.

Hugo Anderson, 25, från Skövde ställer ut på Lassagårdens keramik.

– Det är en utställning med lite av varje. Foton jag samlat på mig från olika platser i världen och en del är från Sverige. Jag visar filmer, en del är tolv år gamla och de nyaste är från i år, berättar han för SLA.

Bland annat visar han The Suitcase som är en experimentell konstfilm som vann pris på Frame filmfestival i Göteborg. Han visar också en del gamla filmer med karaktären Johnny Rock. Hans tanke är att göra en långfilm om honom med hjälp av gräsrotsfinansiering. Trailern ska vara klar till årsskiftet. Vid sidan av egna projekt har han Hugo produktion som gör reklamfilm och foto. Utställningen visas till den 26 augusti.