14 aug 2015 09:06

14 aug 2015 14:35

Skövde nästa för Molly

Artister klara till Matfestivalen 28 och 29 augusti

NY VERSON: Nyligen sjöng hon i Allsång på Skansen – och snart är det dags för Molly Sandén att uppträda i Skövde. Hon ska tillsammans med Patrik Isaksson, Tommy Nilsson, Tone Norum och Annelie Rydé stå för underhållningen på Matfestivalen.

På fredagsmorgonen blev det klart vilka artister som kommer och underhåller besökarna på Matfestivalen. Och återigen är det tydligt att arrangörerna lyckats locka populära personer till scenen i Kyrkparken.

Inte minst Molly Sandén.

Molly kommer

Hon har varit med i Melodifestivalen och för bara ett par veckor sedan sjöng hon i SVT:s succéprogram Allsång på Skansen och i dagarna stod hon på scenen på Liseberg när hon medverkade i TV4-programmet Lotta på Liseberg.

– Jättekul att vi fått hit henne, hon är onekligen i ropet just nu, säger Henrik Berggren, evenemangschef Next Skövde.

– Det har vi kämpat för en del så givetvis är vi lite extra nöjda med hennes medverkan.

Gissningsvis kommer Skövdepubliken bland annat få höra henne sjunga hitlåten Like no one´s watching när hon uppträder på fredagskvällen.

Sångare, låtskrivaren, gitarristen och pianisten Patrik Isaksson, som slog igenom i slutet på 1990-talet med låten ”Du får göra som du vill”, kommer även han att underhålla på Matfestivalens första kväll.

Rutinerad trio

På lördagskvällen tas scenen i Kyrkparken över av en rutinerad trio – Tommy Nilsson, Tone Norum och Annelie Rydé. Deras uppträdande har fokus på 1980-talet och Next Skövde lovar att det blir 80-talsfest med nostalgi och sommarfeelings.

Henrik Berggren är nöjd med årets artistgäng.

– Jag tycker att vi har fått ihop riktigt bra artister i år också. Framför allt är jag nöjd med mixen, det finns något för alla.

Förra året var det 25-årsjubileum för Matfestivalen. Det blev den största festivalen på fem år räknat i antal sålda mathäften.

Och även artisterna bidrog så klart till den höga feststämningen – inga mindre än nland andra Eldkvarn, Martin Stenmarck, Dogge Doggelito och Jessica Andersson underhöll festivalpubliken den gången.

På fredagsmorgonen blev det klart vilka artister som kommer och underhåller besökarna på Matfestivalen. Och återigen är det tydligt att arrangörerna lyckats locka populära personer till scenen i Kyrkparken.

Inte minst Molly Sandén.

Molly kommer

Hon har varit med i Melodifestivalen och för bara ett par veckor sedan sjöng hon i SVT:s succéprogram Allsång på Skansen och i dagarna stod hon på scenen på Liseberg när hon medverkade i TV4-programmet Lotta på Liseberg.

– Jättekul att vi fått hit henne, hon är onekligen i ropet just nu, säger Henrik Berggren, evenemangschef Next Skövde.

– Det har vi kämpat för en del så givetvis är vi lite extra nöjda med hennes medverkan.

Gissningsvis kommer Skövdepubliken bland annat få höra henne sjunga hitlåten Like no one´s watching när hon uppträder på fredagskvällen.

Sångare, låtskrivaren, gitarristen och pianisten Patrik Isaksson, som slog igenom i slutet på 1990-talet med låten ”Du får göra som du vill”, kommer även han att underhålla på Matfestivalens första kväll.

Rutinerad trio

På lördagskvällen tas scenen i Kyrkparken över av en rutinerad trio – Tommy Nilsson, Tone Norum och Annelie Rydé. Deras uppträdande har fokus på 1980-talet och Next Skövde lovar att det blir 80-talsfest med nostalgi och sommarfeelings.

Henrik Berggren är nöjd med årets artistgäng.

– Jag tycker att vi har fått ihop riktigt bra artister i år också. Framför allt är jag nöjd med mixen, det finns något för alla.

Förra året var det 25-årsjubileum för Matfestivalen. Det blev den största festivalen på fem år räknat i antal sålda mathäften.

Och även artisterna bidrog så klart till den höga feststämningen – inga mindre än nland andra Eldkvarn, Martin Stenmarck, Dogge Doggelito och Jessica Andersson underhöll festivalpubliken den gången.