19 aug 2015 17:20

19 aug 2015 17:27

Robert Gustafsson blir krögare

Skövdebördige komikern och skådespelaren Robert Gustafsson blir krögare - i Kalmar.

Gustafsson har i flera år spelat sommarteater i Kalmar och nu ökar hans närvaro i den småländska kuststaden. Enligt tidningen Barometern blev det under onsdagen klart att Robert Gustafsson, tillsammans med krögaren Anders Hansson Skaret, tar över klassiska restaurang Byttan i stadsparken inte långt ifrån Ölandskajen. Området inrymmer även ett konstmuseum.

Den senaste tiden har restaurangen varit stängd men nu ska Byttan snart öppnas igen.

- Jag är inte den som har svårt att komma på idéer. Vi vill inte förvandla stället till något helt annat, bara utveckla det och göra det till ett levande ställe där det händer saker, säger Robert Gustafsson till Barometern.se.

 

Gustafsson har i flera år spelat sommarteater i Kalmar och nu ökar hans närvaro i den småländska kuststaden. Enligt tidningen Barometern blev det under onsdagen klart att Robert Gustafsson, tillsammans med krögaren Anders Hansson Skaret, tar över klassiska restaurang Byttan i stadsparken inte långt ifrån Ölandskajen. Området inrymmer även ett konstmuseum.

Den senaste tiden har restaurangen varit stängd men nu ska Byttan snart öppnas igen.

- Jag är inte den som har svårt att komma på idéer. Vi vill inte förvandla stället till något helt annat, bara utveckla det och göra det till ett levande ställe där det händer saker, säger Robert Gustafsson till Barometern.se.