22 aug 2015 10:54

22 aug 2015 12:06

Branden vid Ryds grottor släckt

Räddningstjänsten har släckt branden nedanför Ryds grottor.

Vid tiotiden på lördagsförmiddagen började det brinna vid Ryds grottor, i branten nedanför diabaspelarna. Branden var cirka tolv kvadratmeter stor.

Efter knappt två timmar hade räddningstjänsten släckt branden och lämnat platsen. Man har dock lämnat kvar en del utrustning och kommer att hålla koll på platsen under dagen. I nuläget vet man inte vad som kan ha orsakat branden

Vid tiotiden på lördagsförmiddagen började det brinna vid Ryds grottor, i branten nedanför diabaspelarna. Branden var cirka tolv kvadratmeter stor.

Efter knappt två timmar hade räddningstjänsten släckt branden och lämnat platsen. Man har dock lämnat kvar en del utrustning och kommer att hålla koll på platsen under dagen. I nuläget vet man inte vad som kan ha orsakat branden