24 aug 2015 11:49

24 aug 2015 11:49

Begärs häktad ytterligare en månad

Den man som misstänks för mordet på Lisa Holm begärs fortsatt häktad i ytterligare en månad. Vice chefsåklagare Lars-Göran Wennerholm säger att förundersökningen inte kan slutföras inom föreskriven tid.

Åklagaren inkom med sin begäran om förlängd åtalstid till Skaraborgs tingsrätt i Skövde på måndagsförmiddagen.

Han har tidigare gjort klart att förundersökningen inte skulle vara klar till tisdagen och att han skulle begära den 35-årige mannen fortsatt häktad. Nu står det alltså klart att han begär förlängning till den 22 september.

Omhäktningsförhandlingen mot mannen kommer troligen att hållas i Skaraborgs tingsrätt på tisdagen.

Åklagaren inkom med sin begäran om förlängd åtalstid till Skaraborgs tingsrätt i Skövde på måndagsförmiddagen.

Han har tidigare gjort klart att förundersökningen inte skulle vara klar till tisdagen och att han skulle begära den 35-årige mannen fortsatt häktad. Nu står det alltså klart att han begär förlängning till den 22 september.

Omhäktningsförhandlingen mot mannen kommer troligen att hållas i Skaraborgs tingsrätt på tisdagen.