24 aug 2015 14:17

24 aug 2015 18:11

Blixtnedslag orsakade brand i Götlunda

Räddningstjänsten har ryckt ut på ett larm om brand i en fristående byggnad i Vallby, Götlunda, utmed väg 200 mellan Väring och Tidan. Det var en mindre byggnad som fattade eld och enligt räddningstjänsten var det troligtvis åskan som slagit ned och orsakat branden.

Privatpersoner på plats lyckades att släcka branden och när räddningstjänstens styrkor kom till platsen var läget redan under kontroll.

Räddningstjänsten har ryckt ut på ett larm om brand i en fristående byggnad i Vallby, Götlunda, utmed väg 200 mellan Väring och Tidan. Det var en mindre byggnad som fattade eld och enligt räddningstjänsten var det troligtvis åskan som slagit ned och orsakat branden.

Privatpersoner på plats lyckades att släcka branden och när räddningstjänstens styrkor kom till platsen var läget redan under kontroll.