24 aug 2015 11:04

24 aug 2015 11:04

Många fall av misshandel

POLIS

Räknat i antal misshandelsanmälningar har det varit en stökig helg i Skövde.

– Vi har fått in tio anmälningar om misshandel och även någon gällande olaga hot, vilket är ovanligt många. Flertalet av dem rör bråk mellan olika grupperingar på platser i centrala Skövde, men även i Södra Ryd, säger Tony Johansson, utredningsbefäl vid Skövdepolisen.

Ingen har blivit allvarligt skadad i bråken och enligt Johansson har flertalet inblandade varit alkoholpåverkade.

Räknat i antal misshandelsanmälningar har det varit en stökig helg i Skövde.

– Vi har fått in tio anmälningar om misshandel och även någon gällande olaga hot, vilket är ovanligt många. Flertalet av dem rör bråk mellan olika grupperingar på platser i centrala Skövde, men även i Södra Ryd, säger Tony Johansson, utredningsbefäl vid Skövdepolisen.

Ingen har blivit allvarligt skadad i bråken och enligt Johansson har flertalet inblandade varit alkoholpåverkade.