25 aug 2015 07:40

25 aug 2015 07:52

Fyra gripna efter stöld på byggföretag

Tre män och en kvinna har gripits under tisdagsmorgonen misstänkta för stöld av lastpallar på ett byggföretag i Skövde.

Det var vid 05.15-tiden som en uppmärksam väktare upptäckte två skåpbilar med öppna bakdörrar vid ett byggföretag på industriområdet Mariesjö i Skövde. När väktaren närmade sig området satte de båda bilarna snabbt fart åt olika håll och medan väktaren slog larm till polisen följde han efter en av skåpbilarna på väg 49 mot Tibro.

I höjd med Fagersannabacken norr om Tibro mötte en polispatrull upp och stoppade bilen, där 125 liter diesel påträffades. Bilen framfördes av två män, födda 1994 och 1993, som misstänks för häleri.

Den andra skåpbilen, av lite större modell, påträffades vid Shell på Falköpingsvägen innan den satte fart mot Skara på väg 49. Först strax efter Varnhem fick polisen stopp på den bilen. I skåpbilen påträffades 50 lastpallar som tros tillhöra byggföretaget på Mariesjö.

I bilen färdades en man född 1994 och en kvinna född 1996 som nu misstänks för stöld.

 

Det var vid 05.15-tiden som en uppmärksam väktare upptäckte två skåpbilar med öppna bakdörrar vid ett byggföretag på industriområdet Mariesjö i Skövde. När väktaren närmade sig området satte de båda bilarna snabbt fart åt olika håll och medan väktaren slog larm till polisen följde han efter en av skåpbilarna på väg 49 mot Tibro.

I höjd med Fagersannabacken norr om Tibro mötte en polispatrull upp och stoppade bilen, där 125 liter diesel påträffades. Bilen framfördes av två män, födda 1994 och 1993, som misstänks för häleri.

Den andra skåpbilen, av lite större modell, påträffades vid Shell på Falköpingsvägen innan den satte fart mot Skara på väg 49. Först strax efter Varnhem fick polisen stopp på den bilen. I skåpbilen påträffades 50 lastpallar som tros tillhöra byggföretaget på Mariesjö.

I bilen färdades en man född 1994 och en kvinna född 1996 som nu misstänks för stöld.