27 aug 2015 14:38

27 aug 2015 14:38

Polisen vill ha hjälp från allmänheten

POLIS: Skola drabbad av inbrott och skadegörelse

Billingsdalsskolan i Skultorp har utsatts för skadegörelse. Enligt uppgifter från polisen har gärningsmännen bland annat använt en yxa. Nu vädjar polisen om allmänhetens hjälp för att lösa brottet.

”Kan ni hjälpa oss lösa detta?” Det är rubriken på texten om inbrottet och skadegörelsen på Billingsdalsskolan på polisens facebooksida. Polisen visar också bilder på hur det ser ut efter inbrottstjuvarnas besök någon gång mellan den 25 och 26 augusti. Gärningsmännen har brutit sig in i skolan som för närvarande renoveras. Först tog de sig in på det inhägnade området och därefter in i lokalerna. ”Där har man ägnat sig åt skadegörelse med en yxa på inredningen. Man har även brutit sig in i förråd och andra utrymmen. I samband med händelsen har en förstärkare/mixerbord av märket Yamaha MG 16 XU tillgripits”. Polisen är nu intresserad av iakttagelser från klockan 18 på tisdagen den 25 och framåt och vill att personer som har tips om händelsen hör av sig.

”Kan ni hjälpa oss lösa detta?” Det är rubriken på texten om inbrottet och skadegörelsen på Billingsdalsskolan på polisens facebooksida. Polisen visar också bilder på hur det ser ut efter inbrottstjuvarnas besök någon gång mellan den 25 och 26 augusti. Gärningsmännen har brutit sig in i skolan som för närvarande renoveras. Först tog de sig in på det inhägnade området och därefter in i lokalerna. ”Där har man ägnat sig åt skadegörelse med en yxa på inredningen. Man har även brutit sig in i förråd och andra utrymmen. I samband med händelsen har en förstärkare/mixerbord av märket Yamaha MG 16 XU tillgripits”. Polisen är nu intresserad av iakttagelser från klockan 18 på tisdagen den 25 och framåt och vill att personer som har tips om händelsen hör av sig.