30 aug 2015 13:52

30 aug 2015 13:52

Anhållen efter sparkar mot huvud

Polisen kallades vid 01.30-tiden natten till söndagen till Helenskolan där det var bråk utanför entrén.

Fyra personer var inblandade, de lugnade ned sig när polisen kom till platsen. Bråket ska ha börjat vid Resecentrum. En av personerna fick föras till sjukhus medan en man i 25-årsåldern greps misstänkt för grov misshandel då han ska ha sparkat mot huvudet. Han anhölls sedan och förhördes ytterligare under söndagen.

Fyra personer var inblandade, de lugnade ned sig när polisen kom till platsen. Bråket ska ha börjat vid Resecentrum. En av personerna fick föras till sjukhus medan en man i 25-årsåldern greps misstänkt för grov misshandel då han ska ha sparkat mot huvudet. Han anhölls sedan och förhördes ytterligare under söndagen.