01 sep 2015 16:33

01 sep 2015 16:33

Studenter från Skövde i final

TÄVLAR

Två studenter från institutionen för ingenjörsvetenskap på Högskolan i Skövde, Marcus Johansson och Jacob Nilsson, är i final med två Chalmersstudenter i tävlingen Automation student 2015.

De nomineras för sitt examensarbete på Volvo Cars i Skövde, där de har undersökt möjligheterna att verifiera PLC-logik mot simuleringsprogram för att minska driftsättningstiden och effektivisera produktionen.

Automation student är Automation regions studentpris som uppmärksammar bra examensarbeten inom automation, och prisutdelningen är på fredag. Det vinnande bidraget belönas med ett stipendium på 20 000 kronor.

Automation region är ett samarbetsprojekt med syfte att stärka och synliggöra automationsindustrin.

Två studenter från institutionen för ingenjörsvetenskap på Högskolan i Skövde, Marcus Johansson och Jacob Nilsson, är i final med två Chalmersstudenter i tävlingen Automation student 2015.

De nomineras för sitt examensarbete på Volvo Cars i Skövde, där de har undersökt möjligheterna att verifiera PLC-logik mot simuleringsprogram för att minska driftsättningstiden och effektivisera produktionen.

Automation student är Automation regions studentpris som uppmärksammar bra examensarbeten inom automation, och prisutdelningen är på fredag. Det vinnande bidraget belönas med ett stipendium på 20 000 kronor.

Automation region är ett samarbetsprojekt med syfte att stärka och synliggöra automationsindustrin.