03 sep 2015 20:00

03 sep 2015 20:48

Programmet för Skövde businessweek klart

Alexander Bard, Percy Barnevik och Per Holknekt.

Det är tre av föreläsarna under Skövde businessweek i oktober.

Programmet för Skövde businessweek är nu klart. Inom fem olika teman, digitalisering, kompetensförsörjning, socialt företagande, industri och innovation, presenterar man en mängd välkända föreläsare på Gothia science park i mitten av oktober.

Alexander Bard, som presenteras som cyberfilosof och författare, inviger veckan och föreläser under rubriken ”Att leva i internetåldern”. Senare samma dag föreläser Skövdes egen minnesvärldsmästare Jonas von Essen om hur man kan tänka som en mästare.

Övriga föreläsare är bland andra Eva Eriksson, hållbarhetsdirektör på Löfbergs lila, Carl Bennet, styrelseordförande för Getinge AB, entreprenören Per Holknekt och Aram Seddigh, stress- och kontorsforskare.

Michelle Welsch är social företagare i Nepal och ska prata om hur man startar ett socialt företag i ett annat land. Det sänds från Nepal. Föredraget av Percy Barnevik, välkänd företagsledare och grundare av välgörenhetsstiftelsen Hand in Hand, sänds från London.

Arrangemanget börjar den 12 oktober och avslutas den 15 med näringslivsgalan. Samtliga föreläsningar webbsänds. Businessweek arrangeras av Skövde kommun i samverkan med Näringslivsforum.

Programmet för Skövde businessweek är nu klart. Inom fem olika teman, digitalisering, kompetensförsörjning, socialt företagande, industri och innovation, presenterar man en mängd välkända föreläsare på Gothia science park i mitten av oktober.

Alexander Bard, som presenteras som cyberfilosof och författare, inviger veckan och föreläser under rubriken ”Att leva i internetåldern”. Senare samma dag föreläser Skövdes egen minnesvärldsmästare Jonas von Essen om hur man kan tänka som en mästare.

Övriga föreläsare är bland andra Eva Eriksson, hållbarhetsdirektör på Löfbergs lila, Carl Bennet, styrelseordförande för Getinge AB, entreprenören Per Holknekt och Aram Seddigh, stress- och kontorsforskare.

Michelle Welsch är social företagare i Nepal och ska prata om hur man startar ett socialt företag i ett annat land. Det sänds från Nepal. Föredraget av Percy Barnevik, välkänd företagsledare och grundare av välgörenhetsstiftelsen Hand in Hand, sänds från London.

Arrangemanget börjar den 12 oktober och avslutas den 15 med näringslivsgalan. Samtliga föreläsningar webbsänds. Businessweek arrangeras av Skövde kommun i samverkan med Näringslivsforum.