05 sep 2015 11:15

07 sep 2015 15:59

Nu går tågen igen - i full hastighet

UPPDATERAD. Det är inte längre stopp för tågtrafik mellan Hallsberg och Laxå.

Tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg samt mot Värmland och Oslo påverkades av det tidigare stoppet.

Trafikverket hänvisar resenärer att kontakta sitt tågbolag för mer information om sin resa och följa trafikinformationen på Trafikverkets hemsida. Störningarna beror på höga vattenflöden mellan Hallsberg och Laxå.

 

 

Tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg samt mot Värmland och Oslo påverkades av det tidigare stoppet.

Trafikverket hänvisar resenärer att kontakta sitt tågbolag för mer information om sin resa och följa trafikinformationen på Trafikverkets hemsida. Störningarna beror på höga vattenflöden mellan Hallsberg och Laxå.