05 sep 2015 08:00

05 sep 2015 08:00

Stadshuset byggs om för 11,5 miljoner

SKÖVDE

Erlandsson Bygg AB blir generalentreprenör för ombyggnaden av stadshuset. Det beslutade servicenämden i torsdags. Erlandsson hade med sina 6,6 miljoner kronor lagt det lägsta av tre anbud.

Projektet omfattar om- och tillbyggnad av entréplanet där ett kontaktcenter ska skapas. Entrén ska byggas om och samtidigt ska ett nytt fläktrum byggas. Projektets totalt kostnad är 11,5 miljoner, vilket inkluderar ombyggnad av ventilationen.

Erlandsson Bygg AB blir generalentreprenör för ombyggnaden av stadshuset. Det beslutade servicenämden i torsdags. Erlandsson hade med sina 6,6 miljoner kronor lagt det lägsta av tre anbud.

Projektet omfattar om- och tillbyggnad av entréplanet där ett kontaktcenter ska skapas. Entrén ska byggas om och samtidigt ska ett nytt fläktrum byggas. Projektets totalt kostnad är 11,5 miljoner, vilket inkluderar ombyggnad av ventilationen.