07 sep 2015 18:30

07 sep 2015 21:50

Skövdes gymnasium samlar pengar till flyktingar

SKÖVDE

Gymnasieskolorna i Skövde har startat en insamling i samarbete med Rädda barnen. Pengarna går till för att hjälpa de människor som flyr kriget i Syrien. På insamlingen skriver de bland annat: ”Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon!”. Rädda barnen finns på plats för att hjälpa barn i krig och katastrofer. Insamlingen vänder sig till både elever, föräldrar och personal.

Man uppmanar folk att lägga en slant från sin privata kassa eller samarbeta inom klassen eller programmet för att tjäna pengar till insamlingen.

Gymnasieskolorna i Skövde har startat en insamling i samarbete med Rädda barnen. Pengarna går till för att hjälpa de människor som flyr kriget i Syrien. På insamlingen skriver de bland annat: ”Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon!”. Rädda barnen finns på plats för att hjälpa barn i krig och katastrofer. Insamlingen vänder sig till både elever, föräldrar och personal.

Man uppmanar folk att lägga en slant från sin privata kassa eller samarbeta inom klassen eller programmet för att tjäna pengar till insamlingen.