12 sep 2015 15:50

13 sep 2015 15:39

Misshandel och bilstöld

En förbipasserande person blir vittne till en misshandel i Horsås, Skövde.

En polispatrull åker till platsen men hittar inga inblandade. Den misstänkta gärningsmannen är dock känd av Polisen sedan tidigare så de åker till hans bostad för att prata med honom. När de kommer dit är ingen hemma men istället anträffar de en stulen bil på personens uppfart.

Larmet kom in strax innan klockan tio på lördagsförmiddagen och vid ett tiden hade polispatrullen fortfarande inte hittat de inblandade.

En förbipasserande person blir vittne till en misshandel i Horsås, Skövde.

En polispatrull åker till platsen men hittar inga inblandade. Den misstänkta gärningsmannen är dock känd av Polisen sedan tidigare så de åker till hans bostad för att prata med honom. När de kommer dit är ingen hemma men istället anträffar de en stulen bil på personens uppfart.

Larmet kom in strax innan klockan tio på lördagsförmiddagen och vid ett tiden hade polispatrullen fortfarande inte hittat de inblandade.