15 sep 2015 21:43

15 sep 2015 21:43

Väjde för häst och körde ner i diket

Strax före klockan 19 på tisdagskvällen inträffade en olycka nära Borgunda där en häst med ryttare och en bil var inblandade.

Enligt polisens rapport befann sig häst och ryttare mitt i vägen när bilisten kom in i en kurva på en mindre grusväg.

Bilföraren väjde och lyckas förhindra en olycka men körde i stället ner i diket. Ryttaren kastades av hästen. Både häst och ryttare klarade sig oskadda, och föraren av bilen fanns kvar på platsen när polis anlände. Det finns ingen misstanke om brott.

Enligt polisens rapport befann sig häst och ryttare mitt i vägen när bilisten kom in i en kurva på en mindre grusväg.

Bilföraren väjde och lyckas förhindra en olycka men körde i stället ner i diket. Ryttaren kastades av hästen. Både häst och ryttare klarade sig oskadda, och föraren av bilen fanns kvar på platsen när polis anlände. Det finns ingen misstanke om brott.