20 sep 2015 16:57

21 sep 2015 07:03

Kvinna blev grovt misshandlad

SKÖVDE

En kvinna blev på lördagen allvarligt misshandlad av en man som hon har en relation med. Polisen fick larm om händelsen vid 17.30-tiden och en man född 1951 greps på platsen.

Misshandeln inträffade på en ort i Skövde kommun och den misstänkte mannen anhölls på lördagskvällen av åklagare, misstänkt för kvinnofridskränkning. Inre befäl vid Skövdepolisen säger att det rör sig om en grov misshandel, men exakt hur allvarligt skadad kvinnan blev är okänt.

En kvinna blev på lördagen allvarligt misshandlad av en man som hon har en relation med. Polisen fick larm om händelsen vid 17.30-tiden och en man född 1951 greps på platsen.

Misshandeln inträffade på en ort i Skövde kommun och den misstänkte mannen anhölls på lördagskvällen av åklagare, misstänkt för kvinnofridskränkning. Inre befäl vid Skövdepolisen säger att det rör sig om en grov misshandel, men exakt hur allvarligt skadad kvinnan blev är okänt.