21 sep 2015 18:23

21 sep 2015 18:23

Avstängd för att ha fuskat på högskolan

En student på högskolan stängs av under en månad för att ha plagierat text till en inlämningsuppgift.

Merparten av meningarna i rapporten var i stort sett identiska med en rapport som en annan student lämnade in 2014. Studenten menade att hon hade läst den andra studentens rapport för att se om hon var på rätt spår. Hon medgav att hon inte varit på ett av informationsmötena om fusk, och att det kan ha varit anledningen till att hon inte visste att man inte fick göra så.

 

Merparten av meningarna i rapporten var i stort sett identiska med en rapport som en annan student lämnade in 2014. Studenten menade att hon hade läst den andra studentens rapport för att se om hon var på rätt spår. Hon medgav att hon inte varit på ett av informationsmötena om fusk, och att det kan ha varit anledningen till att hon inte visste att man inte fick göra så.