22 sep 2015 09:39

22 sep 2015 14:19

Strömmen tillbaka i Lerdala

320 hushåll i och kring Lerdala, Timmersdala och Berg utanför Skövde var under tisdagsförmiddagen utan ström. Felsökning påbörjades och efter någon timma började de första hushållen få tillbaka strömmen, när Ellevio (tidigare Fortum) genom omkopplingar kunde se till att strömmen komma tillbaka etappvis. Strömavbrottet, som inleddes vid 9-tiden på morgonen, var åtgärdat vid 14-tiden.

Orsaken till strömavbrottet var en trasig isolator.

 

320 hushåll i och kring Lerdala, Timmersdala och Berg utanför Skövde var under tisdagsförmiddagen utan ström. Felsökning påbörjades och efter någon timma började de första hushållen få tillbaka strömmen, när Ellevio (tidigare Fortum) genom omkopplingar kunde se till att strömmen komma tillbaka etappvis. Strömavbrottet, som inleddes vid 9-tiden på morgonen, var åtgärdat vid 14-tiden.

Orsaken till strömavbrottet var en trasig isolator.