23 sep 2015 15:40

23 sep 2015 15:43

Känd komikerduo till Skövde

Özz Nûjen och Måns Möller ska ut på Sverigeturné nästa år.

Den 10 mars besöker de Skövde med föreställningen ”Sveriges historia – den nakna sanningen”. I showen tar det upp saker som hände för länge sedan. Några händelser ifrågasätts och andra sätts i relation till aktuella händelser i dagens samhälle.

Özz Nûjen och Måns Möller har tidigare gjort liknande föreställningar ihop och det är inte alltid de två komikerna har samma uppfattning om saker och ting.

Den 10 mars besöker de Skövde med föreställningen ”Sveriges historia – den nakna sanningen”. I showen tar det upp saker som hände för länge sedan. Några händelser ifrågasätts och andra sätts i relation till aktuella händelser i dagens samhälle.

Özz Nûjen och Måns Möller har tidigare gjort liknande föreställningar ihop och det är inte alltid de två komikerna har samma uppfattning om saker och ting.